keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Laki ja oikeus

Ihmisen elämän tuhoaminen lapsuuden läpi jatkuvalla kidutuksella on yhtä vakava rikos kuin läksyjen unohtaminen. Molemmista on rangaistuksena tunti jälki-istuntoa. Vuosikausia kestäneessä kidutuksessa ei ole mitään juridisesti moitittavaa, siitä on oikeuden päätös. Yhdeksän ihmisen kuolemaan johtaneen tapahtumasarjan aiheuttaminen saattaa olla yhtä vakavaa kuin myöhästyminen oppitunnilta. Minulla ei ole tietoa miten Pekka-Ericin kiusaajia rangaistiin, tai rangaistiinko heitä ollenkaan.

Autolla suoritettu tapon yritys, jossa äitini, veljeni ja minä olimme sekunnin päässä kuolemasta vastaantulleen rattijuopponaisen heittelehtimään lähteneen auton melkein osuessa meidän autoon, ei ole rikos ollenkaan. Se vastaa bensan loppumista maantiellä, josta saa avuliaalta autoilijalta kyydin kotiin. Lastenvaunussa nukkuvien vauvojen ampuminen ilmakiväärillä on yhtä moitittava asia kuin maitolasin kaatuminen vahingossa lattialle. Naapurissa asunut pojankoltiainen ampui lastenvaunuja, jossa veljeni ja minä nukuimme päiväunia.

Tyhjillään olevan rakennuksen polttaminen on huomattavasti vakavampi rikos kuin ihmisen tappaminen. Porvoon kirkon polttanut sai yli kuusi vuotta linnaa, mutta syyttömän sivullisen tappanut autoilija selviää sakoilla. Odottelen vielä tuomiota ikkunoiden kivittämisestä. Asianajajan mukaan siitä tulee sakkoja ja vahingonkorvausvaatimus. Voin siis laskea, että tekoni oli yhtä vakava tai vakavampi rikos kuin syyttömän sivullisen tappaminen autolla.

Omaisuudella on parempi suoja kuin hengellä ja terveydellä. Ihmisen tappaminen ei ole ollenkaan paha asia. Mitä viattomampi uhri on, sitä arvottomampi on uhrin elämä. Lait ja ihmisoikeudet, koko yhteiskunta on surkea vitsi. Ja kysyn vielä, että miksi helvetissä elinkautiseen tuomittu murhaaja on aseen kanssa yöllä kahden aikaan Porvoon Mäkkärin autokaistalla, vapaana ? Ja miksi helvetissä viattoman perheen Åmselessä teurastanut kolmoismurhaaja edes saa toisen (kolmannen, neljännen...) mahdollisuuden ?

Aion seuraavaksi heittää kaikille helvetin hyysääjille syötin:

Rikollisten hyysääminen on suomalaisten kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre.

OIKEUTTA KOULUKIUSATUILLE !

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näinhän se menee, että yhteiskunta vihaa nössöjä (varsinkin poikia) kuin ruttoa konsanaan. Jälleen kerran voidaan kysyä, että eikö kouluterroristit ja sen puolustat saa tarpeeksensa koskaan uhrien helvetinmoisesta nöyryyttämisestä!

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Näinhän se menee. Valitettavasti.

Melissa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nynny Nyhverö kirjoitti...

Oikeusmurhavaltio.

Unknown kirjoitti...

Joo. Itelläkin. Laskin että koulukiusaajia on ollut n. 30 kpl. Heistä yksi sai kaksi tuntia jälkkää, kun laittoi askiin kuvan ahteristani. Muut ovat päässeet kuin koirat veräjästä. Pahimmat kiusaajat eivät edes joutuneet opettajan puhutteluun ( esim. he jotka hakkasivat minut asvalttiin marraskuussa niin etten voinut liikua )