torstai 16. syyskuuta 2010

Ope tykkää vain tytöistä

Tytöt ovat kilttejä. Tytöt ova ihania. Tytöt ovat älykkäitä. Tytöt ovat erinomaisia oppimaan. Tytöt ovat jumalaisia. Tytöt ovat mystisiä. Tytöt ovat moraaliltaan ylivertaisia. Tyttöjen arvomaailma on täydellinen. Tytöt ovat oikeudenmukaisia. Tytöt ovat täydellisiä. Tytöt ovat kaikin puolin poikia parempia. Opettajat tekivät erittäin selväksi, että tytöt ovat arvokkaampia kuin pojat.

Ekalla ja tokalla luokalla tyttöjen suosiminen oli räikeää. Opettaja oli eläkeikäinen vanha ämmänkäppyrä. Tytöt yrittivät miellyttää häntä kuin koiranpennut, ja opettaja tykkäsi tytöistä. Ei se ollut mikään salaisuus, silloin puhuttiin ihan avoimesti että opettajalla on lellikkejä. Jos pieni poika halusi opettajan hyväksynnän, niin hänen piti käyttäytyä kuten tyttö. Tyttöjen ylistäminen jatkui koko peruskoulun loppuun asti. Varsinkin yläasteen sukupuolivalistustunneilla tehtiin selväksi, kuinka ihania jumalaisen puhtaat tytöt ovat, ja kuinka halveksittavan likaisia pojat ovat saastaisine haluineen.

Suomalaisen Tiedeakatemian raportissa todetaan, että vertaisryhmän hylkääminen tai hyväksyminen on nuoruusiässä "elämän ja kuoleman kysymys". Vertaisryhmä halveksii nynnypoikaa. Nynnypojan asema koulunpihan hierarkiassa on kaikkein alimpana. Joka ikinen tyhmä meluava moukka on nynnypojan yläpuolella. Tytöiltä, noilta ihanilta mystisiltä jumalolennoilta, ei edes myötätuntoa heru. Pieni, ujo, arka ja hiljainen nynnypoika saa koulussa hyväksyntää ainoastaan olemalla opettajalle mieliksi. Arvosanat ratkaisevat. Mutta nynnypoika ei ole mikään huippuälykäs ihmelapsi. Kymppien repiminen kokeista vaatii yli-inhimillisiä ponnistuksia.

Kiltille pojalle on opetettu, että kiltti poika saa kiltin tytön. Kiltin pojan pitää odottaa että tyttö osoittaa kiinnostuksensa, koska tytöillä on yliluonnollinen kyky absoluuttiseen oikeudenmukaisuuteen parinvalinnassa. Kiltti poika on hiljaa ja odottaa, ja vain katselee ihastustaan kaukaa. Kiltti poika on niin siveä ja huomaavainen että ei edes uskalla muuta ajatella. Sisäistin feministien opetukset jo nuorena. En vain ymmärtänyt, miksi tytöt eivät sitten valinneetkaan minua.

THANKS FOR NADA, BITCHES !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totta joka sana minunkin elämässä. Omalla paikkakunnalla jotkut pojat jo nykyisin sentään voivat hyvänä päivänä morjestaa normaalisti, jos kylällä törmään heihin, mutta tytöt sen sijaan kääntävät naapurityttöjä myöten päänsä vallan muualle, jos esim. tulevat vastaan kylätiellä. He eivät siis kiusattuja kohtaan tunne mitään empatiaa tippaakaan,vaan pitävät mua nössönä, tyhmänä tai pellenä. Ja sitten on erikseen ne naiset, jotka pitävät ainoana oikeana totuutena elämästä, että "jokainen on oman onnensa seppä". He eivät paljon oikeutta tai armoa tunne kiusattuja kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä tyttö. Jota niin tytöt, kuin pojat on piinannut. Pojat haukkumalla ja tönimällä, tytöt arvostelemalla, levittämällä juoruja ja syrjimällä. Vihaan yleistystä, mutta ne pojat puhuteltiin kyllä paremmin. Jatkoivat molemmat... Kuitenkin.