maanantai 19. syyskuuta 2011

Ole hiljaa ja syö lääkkeesi V

Amerikkalainen dokumentti The Marketing of Madness paljastaa järkyttäviä asioita psykiatriasta, lääketeollisuudesta ja psyykenlääkkeistä. Kestoltaan lähes kolmetuntisen dokumentin voi katsoa vaikka Youtubesta.

The definitive documentary on psychotropic drugging - this is the story of the high-income partnership between drug companies and psychiatry which has created an $80 billion profit from the peddling of psychotropic drugs to an unsuspecting public.

Dokumentin on tuottanut Citizens Commission on Human Rights, Los Angelesissa päämajaansa pitävä skientologiaan sidoksissa oleva järjestö. Kyseessä olevan ryhmän tuottamaan materiaaliin kannattaa suhtautua kriittisesti. Skientologit vastustavat psykiatriaa, koska heidän oma järjestelmänsä on ristiriidassa länsimaisen lääketieteen kanssa. Dokumentti on kaikesta huolimatta erittäin mielenkiintoinen, eikä tekijöiden mahdollinen salainen agenda poista sitä tosiasiaa, että psykiatriassa ja lääketeollisuudessa on tapahtunut väärinkäytöksiä ja niitä tapahtuu edelleen.

OIKEUTTA PSYKIATRIAN UHREILLE !

2 kommenttia:

Nynny Nyhverö kirjoitti...

South Park, season 9, episode 12: Trapped in the Closet. ”This is what Scientologists actually believe” alkaa jossain 11 tai 12 minuutin kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi psykiatrian merkittävämmistä totuuksista on, että tavallisen potilaan asioista ei juuri kiinnostuta, eikä yritetä auttaa muuta kuin, jos on heidän mielestään tarpeeksi sairas, niin suljetaan kuukausiksi psykiatrian sairaalaan. Ja oikeat narsistit jäävät tunnistamatta ja he huijaavat lääkäreitä, esittävät heille kovin mukavaa ja vastuullista ja viranomaisten selän takana tekevät vääryyttä.