tiistai 2. marraskuuta 2010

Feminismiä ja maahanmuuttoa

Nyt on minun vuoroni työntää lusikka kuumana kiehuvaan maahanmuuttosoppaan. Moni feministi on mukana kokkaamassa, joten sen takia keittiössä häärääminen kiinnostaa minuakin.

Maahanmuuttokeskustelu, jos sitä huutamista voi keskusteluksi nimittää, keskittyy kahteen ääripäähän. Jos siis osallistut keskusteluun edes hyvin maltillisilla ja hyvin perustelluilla mielipiteillä, olet joko rasisti tai hyysääjä.

Naisen asema on erityisen huono maissa, joista ihmisiä lähtee pakolaisiksi. Jokainen feministi käyttää tätä tunnettua faktaa perustellessaan, miksi suomalaisen naisen asemaa pitää parantaa. Feministeillä ei ole mitään mielenkiintoa puolustaa näitä alistettuja naisia.

Somalia on yksi näistä maista. Se on paha paikka, on ollut jo vuosikymmeniä ja tulee varmasti vielä kauan olemaan. Mutta kuinkas kävikään, kun näitä tyttöjä yritettiin pelastaa Suomeen ?

Minulla on oma ehdotus maahanmuuttopolitiikkaan. Ehdotan, että turvapaikanhakijoista ja pakolaisista otetaan Suomeen ensisijaisesti tyttöjä ja nuoria naimattomia naisia.

Nämä tytöt ja naiset pitää myös integroida suomalaiseen yhteiskuntaan. Heille on annettava täsmälleen samat oikeudet kuin kantasuomalaisille tytöille ja naisille, sisältäen myös oikeuden seurustella ja avioitua kantasuomalaisten poikien ja miesten kanssa. Nykytilanteessa isoa osaa maahanmuuttajanaisista koskee eri säännöt, kuten Fadime Sahindal sai todeta. Ja kyllä, myös täällä itäisessä hyvinvointivaltiossa tapahtuu samaa, kuten saimme toimittaja Wali Hashin Silminnäkijä-dokumentista nähdä.

Parikymmentätuhatta maahanmuuttajatyttöä sekoittaisi kivasti parinvalintamarkkinoita.

Olenko minä nyt rasisti vai hyysääjä, vai hyysäävän rasistin lisäksi sovinisti, joka yrittää hyötyä naisten hädänalaisesta tilanteesta vain tyydyttääkseen omat likaiset halunsa ?

OIKEUTTA KOULUKIUSATUILLE !

Ei kommentteja: