torstai 5. joulukuuta 2013

Vihaiset naisettomat miehet ja yhteiskunnan paskainen tulevaisuus


Ihmisen ikävä toisen luo

Ihmisten tyydyttymätön kaipuu kosketukseen ja vähitellen sammuva unelma arjen jakamisesta rakkaan kanssa – ne synnyttävät levottomia, pelottavia voimia, jotka taipuvat herkemmin vihan kuin keskinäisen ymmärryksen palvelukseen.

Tytön puute sairastuttaa miehenalun [Muuten erinomainen kirjoitus, mutta Breivik ei kuulu kirjoituksen aiheena olevaan miesjoukkoon.]

Yksinäiselle ihmiselle hyvinvointiyhteiskunta on kolkko, antiyhteisöllinen tila, jota on liian helppo alkaa vihata, ja vertaistukea joka ainoaan vihan lajiin löytyy netistä. Tähän kylmyyteen ei auta mikään muu kuin toisen ihmisen fyysinen läheisyys, seksi ja rakkaus.

Mies ilman naista ja seksiä on äkäinen ampiainen

Mies, joka ei saa seksiä, ei tavallisesti myöskään saa vaimoa, lapsia, perhettä, ja kaikkea sitä läheisyyttä, turvaa ja luottamusta, jota perhe-elämä tarjoaa – ja sillä voi olla traagisia seurauksia.

- -

Perheettömyydellä on suuri huonontava vaikutus miesten terveyteen ja hyvinvointiin, ja kun miehet jäävät ilman perhettä, joistakin heistä tulee vaaratekijä myös meidän muiden terveydelle.

- -

Historia ja demografia osoittavat, ettei ole kaukaa haettua yhdistää miesten väkivaltaisuutta seksuaalisten suhteiden puuttumiseen. Miehet, jotka ovat tippuneet avioliittomarkkinoiden ulkopuolelle, vailla oleellisia mahdollisuuksia vaikuttaa omaan tilanteeseensa, ovat kuin loppusyksyn äkäiset ampiaiset: kun kuningatar hylkää yhdyskuntansa, työläiset jäävät toimettomiksi, ja elämänsä keskipisteen ja motivaation menettäneenä niistä tulee arvaamattomia ja aggressiivisia.

Monelle miehelle seksin puute on siis vain alkusoitto, joka johtaa paljon syvempään syrjäytymiseen, ja silloin kun näitä vanhojapoikia on riittävän paljon, he voivat ravistella kokonaisten yhteiskuntien turvallisuutta.

Naisettoman miehen elämänlaatu laskee

Naisettomuuden suurin kirous ei ole vihaisuuden tai sotien nostattamisessa. Pääasiassa naisettomuus laskee miesten elämänlaatua. Elämänlaadun lasku on usein joko suuri tai erittäin suuri.

- -

Naisettomuuden aiheuttama pahoinvointi on eräs harvoista ihmiselämän keskeisistä pahoinvointia aiheuttavista asioista, joiden poistamiseksi hyvinvointivaltio ei tee mitään.

Päinvastoin, hyvinvointivaltiossa on mekanismeja, jotka pyrkivät lisäämään naisettomuutta ja naisten hankinnan kustannuksia entisestään.

- -

Naisettomuuden miehille aiheuttamat psykologiset ongelmat ovat eräs miesten suurimmista ongelmista yhteiskunnassa, mutta niistä on hyvin vaikea puhua, koska naisettomuudesta puhuminen tekisi miehistä uhreja ja naisista "syyllisiä", mikä on vallitsevan valta-asetelman vastaista.

Ainut tapa puhua naisettomuuden ongelmista edes jossain määrin korrektisti tapahtuu korostaa naisettomuuden yhteiskunnalle ja naisille aiheuttamaa uhkaa, mutta se jättää tietenkin huomioimatta naisettomuuden tärkeimmän ulottuvuuden: miesten elämänlaadun laskun.

Vihaisten naisettomien miesten tuhovoima, Y-sukupolven vallankumous, työelämän lopullinen romahdus ja ihq-ihana multikulti yhdessä takaavat paskaisen lopun yhteiskunnalle kahdenkymmenen vuoden sisällä. Hyvää kannattaa odottaa, sillä Suomineidon putoaminen multikultin syliin lopettaa myös feminismin.

Vääjäämättömältä näyttävä kehitys kohti tuhoa voidaan pysäyttää. Hyvinvointi pitää jakaa tasan kaikille, riippumatta henkilön asemasta yhteiskunnassa. Vaatimus koskee niin taloudellista, henkistä kuin seksuaalista hyvinvointia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten seksuaalinen hyvinvointi sitten voidaan jakaa tasan kaikille?

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Käännetään kelloja taaksepäin sata vuotta. Koska en usko aikamatkustamiseen, täytyy asia ratkaista säätämällä kovat rangaistukset sisältävä tiukka moraalilaki. Tarkoituksena on tehdä yksiavioisuus ainoaksi vaihtoehdoksi. Silloin naissuhteet eivät kasaantuisi ylempitasoisille miehille. Ketään ei pakoteta naimisiin, vaan annetaan ihmisille vastuu valinnoistaan. Kyse ei ole pelkästään yhteiskuntarauhan turvaamisesta, vaan koko länsimaisen yhteiskunnan olemassaolosta. Idea tuskin toteutuu, ja kun moraalilait seuraavan parinkymmenen vuoden sisällä Suomen lakiin tulevat, ne tulevat suoraan Koraanista. Mikä sopii mulle vallan mainiosti.

Helppo ja nopea osaratkaisu olisi prostituution laillistaminen. Eikä pelkkä laillistaminen, vaan hyväksyminen osaksi terveydenhuoltoa, Kela-korvatuksi terapiaksi.

Vapaa rakkaus on länsimaiden pahiten epäonnistunut ja suurinta tuhoa aiheuttanut ihmiskoe. Vapaus ei ollutkaan samaa kuin vapaalipussa tai vapaamatkassa, vaan samaa kuin vapaaottelussa.

Anonyymi kirjoitti...

Incel-kulttuurissa näkee usein toiveita paluusta vanhanaikaiseen sukupuolimoraaliin, eli tiukkaan yksiavioisuuteen jne. mutta mitä se auttaa? Eivät naiset nytkään "kasaudu" ylempitasoisille miehille siinä mittakaavassa, että heitä ei vain riittäisi muille. Ei niillä YTM:illä ole mitään valtavia haaremeita. Ongelman ydin on siinä, että naiset ovat mieluummin yksin koko elämänsä kuin kelpuuttavat ATM:n kumppanikseen. Naisilla ei ole sellaista pakottavaa tarvetta parisuhteelle kuin useimmilla miehillä.

Ehdottamasi ratkaisu johtaisi siihen, että pieni osa naisista pariutuisi YTM:ien kanssa, suurin osa naisista eläisi elämänsä tyytyväisenä ilman miestä ja ATM:t kärsisivät edelleen yksinäisyydestä.

Vain taloudellinen pakko muuttaisi tilannetta. Jos naisilta estettäisiin itsensä elättäminen (kuten tilanne on ollut historiallisesti), jokaisen naisen olisi pakko etsiä itselleen mies elättäjäksi. Tätähän avioliitot ovat perinteisesti olleet suurelta osin. Idea jostain elämän suuren rakkauden löytämisestä on aika uusi käsite.