maanantai 23. joulukuuta 2013

Mikä naisissa on vikana, osa IIKuviin liittyvä juttu löytyy tuolta: Seksuaalisen vallankumouksen voittajat ja häviäjät

Jotain on mennyt pahasti vikaan. Meille annettiin vapaa rakkaus. Luulimme vapautta samaksi vapaudeksi kuin vapaalipussa. Ei se sitä ollut. Vapaus oli samaa vapautta kuin vapaaottelussa.

Turkulainen: Parisuhteista on tullut taistelua eroa vastaan

Yksilöllisyys ja vapaus ovat nousseet lähes kaiken yläpuolelle.

Kuulostaa helpolta ja vapaalta. Silti ihmiset kieriskelevät parisuhteidensa kanssa kenties suuremmissa ongelmissa kuin koskaan.

- -

- Eron uhka on todellinen, ja se piinaa meitä lähes koko parisuhteen ajan.

- Parisuhde on sen alusta loppuun asti taistelua eroa vastaan, hän väittää haastateltavansa toteamusta mukaillen.

Miksi yksikään normaalin itsesuojeluvaiston omaava mies haluaisi parisuhteeseen ? Jo pelkät parinhankintakustannukset kirpaisevat. Enkä tarkoita ainoastaan treffailuun kuluvaa rahaa, vaan satojen turhien yritysten ja torjuntojen aiheuttamia henkisiä kustannuksia. Miehen itsetunto revitään rikki monta kertaa ennenkuin partneri löytyy. Jos löytyy. Jos mies onnistuu etsinnöissään ja löytää kumppanin, alkaa taistelu eroa vastaan. Kiukuttelua, nalkuttamista, mielettömiä vaatimuksia. Mies tekee kaikkensa parisuhteen eteen, mutta mikään ei riitä. Nainen kyllästyy, lähtee uuden miehen matkaan ja viranomaisten avulla vie mukanaan lapset ja puolet miehen omaisuudesta. Jäljelle jää vain puutarhasaksilla kuohittu miehenraunio.


Kuva löytyi tuolta: Pitäkää tunkkinne

Miksi yksikään normaalin itsesuojeluvaiston omaava mies haluaisi parisuhteeseen ? Ehkä siksi, että sapiens-lajin apinoilla on biologinen tarve pariutua ? Ehkä siksi, että pariutumatta jääminen on urosapinalle pahempi onnettomuus kuin joutuminen kuohituksi puutarhasaksilla ?

Joten tein profiilin OkCupidiin, nimimerkillä NynnyNyhverö. Minun on turha esiintyä deitissä muuna kuin omana itsenäni. No, profiilissani vierailevalle naiselle on varmaan aika tylyä törmätä joukkoon kärjistettyjä naiskriittisiä blogikirjoituksia. Mutta jos en kelpaa sellaisena kuin olen, niin en kelpaa, piste. Etsikööt jonkun muun, tarjontaa minua paremmista miehistä kyllä löytyy. Siellä on toinen toistaan erinomaisempia miehiä, hyvin koulutettuja, työssäkäyviä, hyvin toimeentulevia, seikkailijoita, urheilusankareita, hyviä tyyppejä, pitkiä ja komeita herrasmiehiä. Ei minulla ole mitään mahdollisuutta kilpailla naisten rakkaudesta tuon miesjoukon kanssa.

Vapaa rakkaus avasi tien menestyjille. Menestyjille deittisivustot ovat ylitsepursuava syö-niin-paljon-kuin-haluat -buffetti. Eliittikumppaneja, pettämissivustoja, seksitreffejä, on varaa mistä valita. Tuhannet miehet ovat auttamattomasti ulkona netin pariutumismarkkinoilta. Sama taitaa koskea jossain määrin myös naissukupuolen epäonnisimpia yksilöitä. Muistaakseni telkusta tuli joskus dokkari Briteissä toimivasta vaikeasti pariutuvien deittipalvelusta. Minun pitäisi perustaa vastaavanlainen deittipalvelu tänne Suomeen. Hintaan sisältyisi myös Nynnyn virallinen parisuhdekoulu.

Poika, varo Shit Testiä. Alistu kerran, alistut aina. Älä alistu.

Poika, älä ole Nice Guy. Kivat pojat jätetään yksin.

Eiköhän tämä aihe ole käsitelty tällä kertaa. Seuraavaksi palaan takaisin blogin varsinaiseen aiheeseen, taisteluun kouluväkivaltaa vastaan. Nynny kiittää ja hiljenee loppuvuodeksi.

2 kommenttia:

OG Kush kirjoitti...

Hyvää joulua! Näitä luetaan vaikka ei ole aina kommentoitavaa. Tämä blogi on kasvanut puhtaasti henkilökohtaisesta laajemmaksi ja vielä syvemmin oivaltavaksi yhteiskuntakritiikiksi.

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Kiitoksia :)