maanantai 23. joulukuuta 2013

Mikä naisissa on vikana, osa IIKuviin liittyvä juttu löytyy tuolta: Seksuaalisen vallankumouksen voittajat ja häviäjät

Jotain on mennyt pahasti vikaan. Meille annettiin vapaa rakkaus. Luulimme vapautta samaksi vapaudeksi kuin vapaalipussa. Ei se sitä ollut. Vapaus oli samaa vapautta kuin vapaaottelussa.

Turkulainen: Parisuhteista on tullut taistelua eroa vastaan

Yksilöllisyys ja vapaus ovat nousseet lähes kaiken yläpuolelle.

Kuulostaa helpolta ja vapaalta. Silti ihmiset kieriskelevät parisuhteidensa kanssa kenties suuremmissa ongelmissa kuin koskaan.

- -

- Eron uhka on todellinen, ja se piinaa meitä lähes koko parisuhteen ajan.

- Parisuhde on sen alusta loppuun asti taistelua eroa vastaan, hän väittää haastateltavansa toteamusta mukaillen.

Miksi yksikään normaalin itsesuojeluvaiston omaava mies haluaisi parisuhteeseen ? Jo pelkät parinhankintakustannukset kirpaisevat. Enkä tarkoita ainoastaan treffailuun kuluvaa rahaa, vaan satojen turhien yritysten ja torjuntojen aiheuttamia henkisiä kustannuksia. Miehen itsetunto revitään rikki monta kertaa ennenkuin partneri löytyy. Jos löytyy. Jos mies onnistuu etsinnöissään ja löytää kumppanin, alkaa taistelu eroa vastaan. Kiukuttelua, nalkuttamista, mielettömiä vaatimuksia. Mies tekee kaikkensa parisuhteen eteen, mutta mikään ei riitä. Nainen kyllästyy, lähtee uuden miehen matkaan ja viranomaisten avulla vie mukanaan lapset ja puolet miehen omaisuudesta. Jäljelle jää vain puutarhasaksilla kuohittu miehenraunio.


Kuva löytyi tuolta: Pitäkää tunkkinne

Miksi yksikään normaalin itsesuojeluvaiston omaava mies haluaisi parisuhteeseen ? Ehkä siksi, että sapiens-lajin apinoilla on biologinen tarve pariutua ? Ehkä siksi, että pariutumatta jääminen on urosapinalle pahempi onnettomuus kuin joutuminen kuohituksi puutarhasaksilla ?

Joten tein profiilin OkCupidiin, nimimerkillä NynnyNyhverö. Minun on turha esiintyä deitissä muuna kuin omana itsenäni. No, profiilissani vierailevalle naiselle on varmaan aika tylyä törmätä joukkoon kärjistettyjä naiskriittisiä blogikirjoituksia. Mutta jos en kelpaa sellaisena kuin olen, niin en kelpaa, piste. Etsikööt jonkun muun, tarjontaa minua paremmista miehistä kyllä löytyy. Siellä on toinen toistaan erinomaisempia miehiä, hyvin koulutettuja, työssäkäyviä, hyvin toimeentulevia, seikkailijoita, urheilusankareita, hyviä tyyppejä, pitkiä ja komeita herrasmiehiä. Ei minulla ole mitään mahdollisuutta kilpailla naisten rakkaudesta tuon miesjoukon kanssa.

Vapaa rakkaus avasi tien menestyjille. Menestyjille deittisivustot ovat ylitsepursuava syö-niin-paljon-kuin-haluat -buffetti. Eliittikumppaneja, pettämissivustoja, seksitreffejä, on varaa mistä valita. Tuhannet miehet ovat auttamattomasti ulkona netin pariutumismarkkinoilta. Sama taitaa koskea jossain määrin myös naissukupuolen epäonnisimpia yksilöitä. Muistaakseni telkusta tuli joskus dokkari Briteissä toimivasta vaikeasti pariutuvien deittipalvelusta. Minun pitäisi perustaa vastaavanlainen deittipalvelu tänne Suomeen. Hintaan sisältyisi myös Nynnyn virallinen parisuhdekoulu.

Poika, varo Shit Testiä. Alistu kerran, alistut aina. Älä alistu.

Poika, älä ole Nice Guy. Kivat pojat jätetään yksin.

Eiköhän tämä aihe ole käsitelty tällä kertaa. Seuraavaksi palaan takaisin blogin varsinaiseen aiheeseen, taisteluun kouluväkivaltaa vastaan. Nynny kiittää ja hiljenee loppuvuodeksi.

3 kommenttia:

Steve Finnell kirjoitti...

CALLING ON THE NAME OF THE LORD?

On the Day of Pentecost Peter quoted the prophet Joel (Acts 2:21'And it shall be that everyone who call on the name of the Lord will be saved.')

To call on the name of the Lord is to acknowledge the authority and power of the Lord, and follow in obedience by meeting the terms of pardon.

The apostle Peter did not tell those on the Day of Pentecost to say the "sinner's prayer." Saying the "sinner's prayer" is not calling on the name of the Lord.

Peter preached the death, burial, and bodily resurrection of Jesus. Peter declared the Jesus was Lord and Christ. (Acts 2: 22-26) They obviously believed Peter's preaching because they asked the question(Acts 2:37 ....."Brethren what shall we do?")
Peter did not tell them to say the "sinner's prayer." What was Peter's response to their question? (Acts 2:38 Peter said to them, "Repent, and each of you be baptized in the name of Jesus Christ for the forgiveness of your sins; and you will receive the gift of the Holy Spirit.)


THE NARRATIVE OF CALLING ON THE NAME OF THE LORD.
1. FAITH: Believe in the death, burial, and bodily resurrection of Jesus. Accept Jesus as Lord and Savior.
2. CONFESSION: Acknowledge Jesus as the Christ and the Son of God.
3. REPENTANCE: Make the commitment to turn from sin and turn toward God.
4. WATER BAPTISM: Be immersed into Christ for the forgiveness of your sins.


HOW DID THE ETHIOPIAN EUNUCH CALL ON THE NAME OF THE LORD? (Acts 8:25-40


1. Philip preached Jesus to him. (Acts 8:35)
2. He confessed Jesus as The Christ the Son of God. (Acts 8:37)
3. He was baptized in water. Immersed by Philip. (Acts 8:38-39)
The Ethiopian eunuch did not say the sinner's pray nor was he asked to do so by Philip.


Romans 10:13 for "WHOEVER WILL CALL ON THE NAME OF THE LORD WILL BE SAVED."


Romans 10:9-10 that if you confess with your mouth Jesus as Lord, and believe in your heart that God raised Him from the dead, you will be saved; 10 for with the heart a person believes, resulting in righteousness, and with the mouth he confesses, resulting in salvation.


To call on the name of the Lord is to acknowledge His power and authority and confess Him as Lord and Christ . (Acts 2:26,Acts 8:37, Romans 10:9-10) To call on the Name of the Lord is to repent and be baptized. (Acts 2:38)


WE ARE TOLD TO CALL ON THE NAME OF THE LORD TO BE SAVED.


We are never told we are saved by "faith only." We are never told that saying the "sinner's prayer" is calling on the name of the Lord.


IF SAYING THE "SINNER'S PRAYER" IS NOT A REQUIREMENT FOR SALVATION? THEN WHAT ARE THE REQUIREMENTS FOR SALVATION.


THE REQUIREMENTS!
1. Faith: John 3:16
2. Belief and baptism: Mark 16:16
3. Confession and belief: Romans 10:9-10
4. Born of water and Spirit: John 3:5
5. Grace and faith: Ephesians 2:8
6. Buried through baptism: Roman 6:4-5
7. Water baptism: 1 Peter 3:20-21
8. Baptism: Acts 22:16
9. Baptized into Christ: Galatians 3:27
10. Believe: Acts 16:30-31
11. Repentance and baptism: Acts 2:38
12. God's mercy, water baptism, and the Holy Spirit: Titus 3:5
13. Water baptism: Colossians 2:12-13
14. Repentance: Acts 3:19


IF YOU HAVE COMPLETED THESE REQUIREMENTS---THEN YOU HAVE CALLED ON THE NAME OF THE LORD!

YOU ARE INVITED TO FOLLOW MY BLOG. http://steve-finnell.blogspot.com

OG Kush kirjoitti...

Hyvää joulua! Näitä luetaan vaikka ei ole aina kommentoitavaa. Tämä blogi on kasvanut puhtaasti henkilökohtaisesta laajemmaksi ja vielä syvemmin oivaltavaksi yhteiskuntakritiikiksi.

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Kiitoksia :)