torstai 6. lokakuuta 2011

Yksityinen turvapalvelu kiusatuille – Suomessa !


Kyllä. Nyt se on totta. Täällä Suomessa. Turkulainen turvallisuusalan yritys tarjoaa maksullista apua koulukiusatuille. Yritys lupaa, että koulu joutuu kantamaan vastuunsa ja kiusaaminen loppuu. Takkirauta :
Tiedämme, miten munattomia ja sisuttomia koulut voivat tässä asiassa olla, tiedämme, miten asiaa hyssytellään ja vaietaan kuoliaaksi, ja tiedämme, millainen riesa koulukiusaaminen voi olla - se voi helposti eskaloitua suoranaiseksi terroriksi. Mutta samalla koko homma haiskahtaa virolaiselta velanperinnältä...

...Ja silti 50 euroa per tunti on halpa hinta, jos sillä saadaan koulukiusaaminen loppumaan. Ainakin ne, kenen lapset on terrorisoitu itsemurhaan tai joille on kiusaamisesta tullut post-traumaattinen stressioireyhtymä tai elinikäinen henkinen vamma, varmasti mielellään maksavat jopa tuhatkin euroa, jos se terrori vain saadaan loppumaan.

Uutinen Iltalehdessä :
Mitä te voitte tehdä asialle?
- Me selvitämme asian niin perusteellisesti kuin vain mahdollista. Me voimme olla yksinkertaisesti vaan kovempia kuin monet vanhemmat voivat siinä tilanteessa olla.

Missä mielessä kovempia?
- Me pidämme huolta siitä, että koulu joutuu kantamaan vastuunsa. Vanhemmilla ei välttämättä riitä jaksaminen siihen.

Mitä keinoja teillä on?
- Meillä on ihan nämä lain sallimat keinot eli voidaan miettiä, mikä on esimerkiksi koulun oikeudellinen vastuu, onko siellä tehty laiminlyöntejä. Ja ohjata vanhemmat eteenpäin lakimiehelle tai asianajajalle, joka osaa viedä asiaa eteenpäin.

- Jos koululta löytyy yhteistyökykyä, niin pyritään saamaan koulu kyntämään oma etupeltonsa. Jos koululta ei löydy yhteistyökykyä, asiakas voi kerätyn dokumentaation avulla lähteä hankkimaan kiusaajille lähestymiskiellon. Kyllä, se tarkoittaa monesti sitä että kiusaaja joutuu sitten vaihtamaan koulua. Ja se on voi voi.

OIKEUTTA KOULUKIUSATUILLE !

3 kommenttia:

Puolustaja kirjoitti...

Hyvä juttu tämä on. Loistava suorastaan. Harmi vaan etteivät opettajat oikein ilahtuneet, vaikka nyt olisi ollut mahdollisuus ihan oikeasti tehdä jotakin kiusaamiselle.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011100514515416_uu.shtml

Vai on keinot radikaalit? Sellaisia niiden kuuluisi ollakin, että kiusaaminen saataisiin loppumaan.

Kai kirjoitti...

Mihin tämä maailma on menossa jos ihmisiä leimataan pedofiileiksi kun osoittavat kameralla itseään nuorempia. Millä leimasimella lyödään niitä jotka kuvaavat itseään vanhempia? Nykyään pelätään niin monia asioita. Kadulla kävelemistä yöllä, terroristeja, huumeruiskuja, eikä lapset saa leikkiä ulkona. sitäkin aikuiset pelkäävät että heitä luullaan pedofiileiksi, eikä esim. yksin itkevää lasta uskalleta auttaa

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Erään vihaideologian monta vuosikymmentä lietsoma miesviha on tuottanut tulosta. Kaikki valkoiset heteromiehet on leimattu potentiaalisiksi pedofiileiksi. Arvaat varmaan ketä saamme siitä kiittää.

Valheellisen raiskaus/pedofilia/insestisyytöksen kohteeksi joutuminen on miehille todellinen uhka. Esimerkiksi insestisyytöksiä käytetään aseena huoltajuusriidoissa. Kuulin huhun, että pääkaupunkiseudulla turvakodissa työskentelevä nainen olisi ollut jo kahdeksan kertaa oikeudessa syytettynä, koska hän on käskenyt naisia käyttämään insestikorttia huoltajuusriidan voittamiseen. Ja naiset ovat käyttäneet.

Norjassa oli tapaus, jossa häiriintynyt nainen näki pedofiilejä kaikkialla ympärillään katsottuaan dokumentin pedofiileistä. Siitä lähti liikkeelle nykyajan noitavaino, jossa silmätikuksi joutuneen päiväkodin työntekijät vangittiin syyttöminä. Juttua tutkineet ”asiantuntijat” olivat luoneet uhreiksi oletetuille lapsille valemuistoja, eli ns. false memory syndromen. Tapauksesta kertoi 1600-luvun noitavainoja käsitellyt dokumenttisarja Häxornas tid.

Muutama lentoyhtiö kielsi miesmatkustajia istumasta vieraan yksin matkustavan lapsen vieressä.

Tähän on tultu ja hullummaksi menee. Jossain oli mainittu, että monet isät eivät enää uskalla koskettaa lapsiaan julkisella paikalla, koska pelkäävät insestisyytöksiä.