maanantai 10. joulukuuta 2018

Turvallisuusohjeita tytöille & Tulevaisuuden monikulttuurinen koulu


Tytöt eivät tiedä. Tyttöjen vanhemmat eivät tiedä. Opettajat ja muutkaan lasten ja nuorten kanssa työskentelevät eivät tiedä, tai suvaitsevaisuusideologiansa vuoksi eivät halua tietää. He, jotka tietävät, eivät kerro siitä rasismisyytösten pelossa. Minullekin asia tuli yllätyksenä, kun kuulin silmiinkatsomissäännöstä. Oulussa paljastuneen saalistajaringin tekojen jälkeen asiasta ei voi enää vaieta.

Älä vastaa kontaktiin. Älä katso silmiin. Älä hymyile. Poistu paikalta tai huuda apua. Jos katsot silmiin ja hymyilet, annat suostumuksesi. Vapauteen ja tasa-arvoon tottuneille tytöille asian tajuaminen voi olla vaikeaa. Matkustakaapa kolmannen maailman maahan, menkää kadulle, katsokaa miehiä silmiin ja hymyilkää. Havainnoikaa, mitä tapahtuu. Jotkut ihmiset ja heidän kulttuurinsa eivät muutu, vaikka heidät siirretään länsimaihin. Tytöille on kerrottava totuus, vaikka totuus sattuu. Totuus sattuu kuitenkin vähemmän kuin rikoksen uhriksi joutuminen.

PT-Media: Mitä kertoa lapsille kolmansien maiden miehistä?

”Jokaisen aikuisen vastuu on kertoa lapsilleen, että kaikki kolmansista maista tulleet miehet ovat potentiaalisia ahdistelijoita. Ei siksi, että asiaa tekee mieli yleistää vaan siksi, että kolmansissa maissa arvot ovat niin radikaalisti erilaisia kuin länsimaissa.

Niissä maissa, joista Eurooppaan tullaan ”pakolaisina” naisten ja tyttölasten olot ovat kauhistuttavia. Tyttölapsi on koiraakin alempiarvoinen toimija. Vanhemmat myyvät tyttölapsensa usein jo hyvin nuorena avioliittoon. Koulutus tai työssäkäynti ei tule kysymykseenkään. Naiset säkitetään.

Ero länsimaihin on valtava. Tulija voi päällisin puolin vaikuttaa ”kotoutuneelta” mieheltä, mutta tosiasiassa siellä mielen pohjukassa kannetaan niitä samoja arvoja kuin kotimaassaankin.

Jokaisen vanhemman tulisi opettaa lapsilleen joitakin yksinkertaisia perusasioita:

- Älä ikinä ota kontaktia turvapaikanhakijamiehiin äläkä vastaa heidän yhteydenottoihin. Jos tällainen mies yrittää Facebookin tms kautta kontaktia yksityisviestein tai muulla tavalla niin viesteihin ei pidä vastata millään tavalla. Viestien lähettäjä pitää estää samantien.

- Jos kaupungilla tai yleisellä paikalla tulija yrittää ottaa kontaktia älä vastaa mitenkään tällaisiin keskustelunavauksiin. Älä katso miestä silmiin äläkä hymyile vaan pyri poistumaan paikalta. Jos tilanne menee pelottavaksi voit pyytää apua suomalaisilta miehiltä ja kertoa, että et pääse eroon sotapakolaisesta. Turvapaikanhakijat ovat ovelia saalistajia ja saattavat käyttää esim avunpyyntöä tekosyynä keskustelunavaukseen. Pidä mielessä, että he eivät tarvitse pikkutyttöjen apua.

- Jos sotapakolainen yrittää vaikapa bussissa katsekontaktia älä vastaa katseella. Laita kuulokkeet korville ja ole huomaamatta miestä.

- Jos turvapaikanhakija liimautuu kiinni, kannatta pyytää ulkopuolisten apua. Kolmansista maista tulleille miehille ei kannata nuoren naisen sanoa suoraan, että painuu vittuun. Tämä loukkaa kunniakulttuurista tullutta miestä niin paljon, että hän saattaa pahoinpidellä tytön vaikka julkisella paikalla.

Nuorten tyttöjen on äärimmäisen tärkeää tiedostaa asia. Kolmansista maista tulleet miehet näkevät eurooppalaiset pikkutytöt huorina, koska nämä saavat liikkua vapaasti ja ilman huivia.

Perusasiat ovat siis yksinkertaisia: Älä vastaa turvapaikanhakijoiden yhteydenottoihin äläkä katso heitä silmiin äläkä missään nimessä hymyile heille.”

Suomalaisen peruskoulun tulevaisuuteen kurkistetaan ruotsalaisen esimerkin mukana. Meno tulee olemaan samanlainen Suomen suurimpien kaupunkien maahanmuuttajavaltaisten lähiöiden kouluissa, jollei se ole jo sitä osassa näitä laitoksia. Häiriköintiä tapahtui ja sitä siedettiin myös kouluaikoinani 80- ja 90-luvuilla, aikana ennen monikulttuurisuutta. Aikuiset, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, olivat voimattomia suitsimaan vapaasti kasvaneiden lasten ja nuorten käyttäymistä. Oppilasaineksen muuttuminen haastavammaksi liberaalin opettajakunnan hallitsemissa kouluissa lisää väistämättä häiriökäyttäytymistä.

PT-Media: Millaista on monikulttuurisessa koulussa?

”Heidän siskonsa ovat hunnutettuja nilkoista päälakeen jo ala-asteen ensimmäiseltä luokalta. Kotona opetetaan, että heidät pitää jättää rauhaan. Vaikka vanhemmat eivät suoraan sanoisi, että ruotsalaiset tytöt ovat huoria ja niitä saa kiusata systemaattisesti, lapset kuitenkin ymmärtävät asian niin. Sitä tukevat kaikki vanhemmat samaan ryhmään kuuluvat miehet. He ajattelevat huivittomien ruotsalaisten naisten, olipa tämä pikkutyttö tai mummo, olevan huoria.”

”Muutaman vuoden jälkeen kadotin yksinkertaisesti uskoni koko touhuun. Kukaan ei uskaltanut sanoa tulijanuorukaisille mitään, vielä vähempi viedä asioita eteenpäin. Koko touhu oli täyttä kaaosta, siksi tulijoita sanotaan ”kaaos*”, kaaos*iksi. Koko opetustoimi oli kuin laidun, jossa oli villi sonnilauma. Opettajat yrittivät pitää sonnilaumaa aisoissa olemalla hissukseen ja hiippailemalla näkymättömästi. Mikä tahansa risahdus sai tuon sonnilauman pillastumaan ja sen jälkeen loppupäivä kerättiinkin laumaa kasaan ja yritettiin saada se rauhalliseksi.”

* Poistin halventavat nimitykset. Nimittelystä joutuu poliisin puheille.

Pikkutyttöjen raiskaajia voin huoletta sanoa ihmissaastaksi, mutta rajansa kaikella.

Perimmäinen syy, miksi inhoan halventavia nimityksiä, juontaa juurensa 90-luvun lopulle. Tutustuin monikulttuurisella kesäleirillä maahanmuuttajanuoriin. He olivat suomalaistuneita, lapsuudestaan asti täällä asuneita kiintiöpakolaisia. Kuullessani tietyn haukkumasanan, muistan nuoren tytön kesäleiriltä ja mietin, mitä pahaa hän on tehnyt, että hänen etunimeään muistuttavaa sanaa käytetään niin halventavalla tavalla.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi.

Anonyymi kirjoitti...

https://yle.fi/uutiset/3-5433913

Koulukiusaajista kasvaa väkivaltaisia puolisoita. Naiset ja tytöt, jos tapailet miestä, ja käy ilmi että tämä on ollut koulukiusaaja, juokse.

Puolustaja kirjoitti...

Erinomainen kirjoitus - niin hyvä, että päätin pitkästä aikaa kommentoida. Rehellinen, suoraselkäinen, ja täyttä asiaa. Oma arvioni on, että Suomi on nyt pikku hiljaa heräämässä siihen, miltä on aivan liian kauan väkisin haluttu ummistaa silmät, vaikka totuus on ollut jo pidemmän aikaa nähtävissä. Surullista, että tähän vaadittiin sellaisia tragedioita kuin kävi, mutta sentään herääminen näyttää tapahtuvan Suomessa aiemmin kuin Ruotsissa. Täällä suunta on vielä käännettävissä - länsinaapuristamme en ole niin varma, vaikka tietenkin toivon parasta.

Se olisi vaalit muutaman kuukauden päästä. Jokainen voi ihan itse päättää, haluaako enää enempää sellaisia tragedioita kuin mistä on kuultu, ja tehdä päätöksensä sen pohjalta.

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Jatketaan taistelua paremman tulevaisuuden puolesta.