torstai 2. marraskuuta 2017

Feministit terrorisoivat pojat jo lapsina


HS: ”Valkoisella heteromiehellä ei ole oikeutta olemassaoloon”:

””Valkoisella heteromiehellä ei ole oikeutta olemassaoloon. Olen aivan helvetin vihainen valkoisille heteromiehille, ja minulla on siihen oikeus.”

Mutta eikö ole vähän epäreilua käyttää termiä valkoinen heteromies ja tällä tavalla kielellisin keinoin yleistää kritiikki kohdistumaan kaikkiin valkoisiin heteromiehiin?

Suuri osa heistä – tai meistä – lienee kuitenkin suvaitsevaisia ihmisiä, joilla ei ole esimerkiksi Hyvöstä vastaan yhtään mitään. Ei kai meidän tarvitse tuntea syyllisyyttä vain siksi, että olemme syntyneet tällaisiksi?

”Totta helvetissä täytyy.””

Raivostuin suunnattomasti luettuani elokuvaohjaajan hyökkäyksestä itseäni ja kaltaisiani vastaan. Eikö minulla ole oikeutta olla olemassa? Kaiken kärsimäni jälkeen, täytyykö minun vielä tuntea syyllisyyttä jostain, johon en ole edes syyllinen? Tunne vaihtui pian sääliksi. Voi ihmisparkaa. Hän on kärsinyt, ja oireilee nyt ilmentämällä vihaa ja raivoa, aivan kuten minäkin.

* * * * *

Turun Sanomien uutispäällikkö lanseeraa uuden käsitteen: milsu eli Militantti suvaitsevaisuus.

* * * * *

Filosofian tohtori Jukka Sakari Hankamäki: Helsingin Sanomien kultaiset kuohijat vaarallistavat seksin:

”Itsellisten naisten nikseillä kasvatetaan persoonallisuushäiriöisiä poikia, joiden seksuaalisuus tuhotaan ja nujerretaan jo lapsuudessa. Niin tuotetaan miehiä, jotka eivät varmasti harjoita ”seksuaalista häirintää”, sillä telaketjufeministien panssarivaunun alle jääneinä he ovat itse pysyvästi traumatisoituneita ja seksuaalisesti häiriintyneitä.”

On olemassa tie ulos. Se on MGTOW.

Ei kommentteja: