perjantai 27. syyskuuta 2013

Valopilkku - vertaistukea ja vertaistukiohjaajakoulutusta


Valopilkku tarjoaa vertaistukea, keskusteluapua sekä tietoa kiusaamisen vaikutuksista lapseen ja perheeseen.

Kolmevuotisen hankkeen tarkoituksena on muodostaa tukiverkosto, jonka kotipaikkana on Lahden alue. Toimintamme perusajatuksena on käsi-kädessä toimiminen, yhteyksien rakentaminen ja kiusattujen lasten vanhemmille äänikanavan muodostaminen.

* * * * *

VERTAISTUKIOHJAAJA-KOULUTUS KÄYNNISTYY VIIKOLLA 44 HARJULASSA

Koulutuksessa on lähiopetusjaksoja muutamana lauantaina ja arki-iltana. Koulutus on ainutlaatuinen Suomessa jakaen tieto-taitoa ja kokemusta kiusaamisesta toipumiseen. Opintoja on 46 tuntia, joista 29 tuntia lähiopetusta. Koulutus antaa valmiudet toimia vapaaehtoisena vertaistukiohjaajana kiusaamisesta toipuville. Koulutus soveltuu ammattilaisille, opiskelijoille, omakohtaisen kiusaamiskokemuksen omaaville sekä muille asiasta kiinnostuneille. Koulutusajat: Maanantai 28.10 klo 17-20 Juniorikabinetti 2 krs., Lauantai 2.11 klo 10-16 Takkahuone 1 krs., Keskiviikko 6.11 klo 17-20 Juniorikabinetti, Lauantai 9.11 klo 10-16 Takkahuone, Keskiviikko 13.11 klo 17-20 Juniorikabinetti, Keskiviikko 20.11 klo 18-20 Juniorikabinetti, Lauantai 30.11 klo 10-16 Takkahuone ILMOITTAUDUTHAN MEILLE PIAN, KOSKA PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!

On pakko jättää koulutus väliin. Täältä Turusta asti ei kannata sinne lähteä. Seitsemän kertaa kuusi tuntia suolaisen hintaisessa junassa ei houkuttele. Mutta.

Hyviä uutisia ! Valopilkku lupasi suunnitella ensi kevääksi koulutuksen, tiivistettynä yhteen viikonloppuun. Lisätietoja kevään koulutuksesta pitäisi tulla tammi-helmikuussa.

* * * * *

Tein ohjesivulle pienen muutoksen. Nostin Feeniks-koulun ohjelistan kärkipäähän.

Linkkisivulla on uusia linkkejä. Esimerkiksi MGTOW-asiasta kirjoittaa suomeksi jo kaksi blogia. Uuden blogin nimi on Satunnainen mies.

Ei kommentteja: