perjantai 22. syyskuuta 2017

Lokakuun liike: Kupittaan "hoitajia" taputeltiin päähän oikeudessa


Taas on oikeustaju koetuksella.

Lokakuun liike: Kupittaan "hoitajia" taputeltiin päähän oikeudessa

* * * * *

Lokakuun liike kirjoittaa islamismistä lastensuojelun kannalta: Lastensuojelun lopetettava hyssyttely islamismin tuottamista ongelmista

Teksti on perusteellinen katsaus islamismiin ja maahanmuuton ongelmiin.

* * * * *

Kokoomuksen poliitikot olivat vähällä saada maistiaisia kurjistamispolitiikkansa hedelmistä. Kun mietitään kurjistamispolitiikan uhreiksi joutuneiden ihmisten lukumäärää, on suorastaan ihme, ettei tällaista tapahdu useammin.

MTV3 Rikospaikka: Rikospaikka paljastaa, mistä poliitikkoihin kohdistuneessa iskusuunnitelmassa oli kyse – Tarkoitus oli kylvää tuhoa kokoomuksen puoluekokouksessa 2012

”Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kertoi Iltalehden haastattelussa viime viikolla, että paikallispoliisi, keskusrikospoliisi ja suojelupoliisi estivät yhteisvoimin iskun, jonka kohteena olisi ollut poliittisia päättäjiä.”

Kun poliisiylijohtaja väittää, että paikallispoliisi, keskusrikospoliisi ja suojelupoliisi estivät yhteisvoimin iskun, tarkoittaa se tätä:

”Mies oli ollut Jyväskylässä jo matkalla asemalle Rovaniemen-junaan, kun vastaan oli tullut äiti lastenvaunujen kanssa. Tässä vaiheessa mies kertoi ajatelleensa myös poliitikkojen lapsia, ja tämä sai miehen kääntymään ja menemään poliisin puheille.

Poliisiasemalla mies joutui odottamaan tunti puolitoista eikä kukaan kiinnostunmut hänen asiastaan. Lopulta mies eksyi poliisitalon lukitulle sisäpihalle. Se kiinnitti poliisien huomion.

Miehen puheita ei ensin otettu vakavasti. Tilanne muuttui, kun asemalla tai sen lähistöllä säilytyksessä olleesta miehen varustekassista löytyi räjähteitä ja aseita. Rikospaikan tietojen mukaan aseet olivat peräisin miehen isältä, joka oli asekeräilijä.”

Mistä muista asioista poliisi mahtaa meille valehdella?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi Rikollisena.