tiistai 3. joulukuuta 2013

Nynny lähtee traumaterapiaan


Wikipedia: EMDR

Eye movement desensitization and reprocessing (EMDR) is a psychotherapy developed by Francine Shapiro that emphasizes disturbing memories as the cause of psychopathology and alleviates the symptoms of post-traumatic stress disorder (PTSD). EMDR is used for individuals who have experienced severe trauma that remains unresolved.

Nynny lähtee EMDR-traumaterapiaan. Jos lähtee. Ei tiedä vielä. Kävin vasta arvioinnissa. Terapeutin mielestä menetelmä voisi sopia minulle. Rahoitus täytyy ensin järjestää kaupungilta tai Kelalta, minkä suhteen en ole kovin toiveikas. Satun tietämään miten yhteiskunta pelaa peliä, jossa päätökset perustuvat viranomaisten mielivaltaan, ei lakiin ja lääketieteellisiin tosiasioihin. Pelin henkeen kuuluu hakemusten automaattinen hylkääminen ja ehkä vuosia kestävä tulokseton valitusrumba. Periaatteessa lasku kuuluu yhteiskunnan maksettavaksi. Yhteiskunta rikkoi minut, joten yhteiskunta saa myös korjata minut.

Minulla ei ole mielenkiintoa ja varaa sijoittaa yhtään euroa lopputulokseltaan epävarmaan hankkeeseen. En usko psykiatriaan ollenkaan, mutta vaihtoehtojen ollessa TÄYSIN MAHDOTTOMIA, uutta terapiaa täytyy ainakin kokeilla jos rahoitus järjestyy. Jospa sietämättömästä elämästä tulisi edes vähän vähemmän sietämätöntä...

Ne vaihtoehdot...

Uskon ja tiedän, ja myös tieteelliset todisteet osoittavat, että hyvä parisuhde naisen kanssa parantaisi elämänlaatua ja rauhoittaisi minua. Mutta kuten 38 vuotta ovat todistaneet, yksikään mystinen rakkauden jumalatar ei huoli minua kumppanikseen. Ainoa vaihtoehto kokea ihanan naisen läheisyys olisi raiskaaminen. Olenhan minä väärään sukupuoleen syntyneenä jo valmiiksi potentiaalinen raiskaaja, tai niin ovat naiset minulle koko ikäni väittäneet. Älkää edes ehdottako seksin ostamista maksulliselta naiselta. Minulle on koko ikäni sanottu, että seksin ostaminen on pahin rikos mitä mies voi tehdä. Kysykää vaikka Anna-Maja Henrikssonilta. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäisi siis pahinta mahdollista rikosta eli ostamista vähäisempi teko, raiskaaminen. Mikäli käsitin pahuuden asteikon oikein. En voi myöskään hankkia postimyyntimorsianta Thaimaasta, koska sekin on käsittääkseni pahempi rikos kuin raiskaaminen. Vai mitä sinä Anna-Maja Henriksson sanot, käsitinkö oikein ? Miksi sinä Anna-Maja Henriksson haluat viedä minulta ja tuhansilta kaltaisiltani miehiltä ainoan ja viimeisen mahdollisuuden kokea naisen kosketus, ja haluat tehdä meistä rikollisia ? Miksi sinä Anna-Maja Henriksson vihaat minua ? Ostamalla tai raiskaamalla en kuitenkaan saisi sitä mitä tarvitsen, hyväksyntää, joten antaa olla. Thanks for nada, bitches !

Toinen rauhoittava asia olisi rahallisen hyvityksen saaminen yhteiskunnalta. Raha helpottaisi elämää ja poistaisi jatkuvasti piinaavan epävarmuuden toimeentulosta, vaikka menetettyjä vuosia, mielenterveyttä ja onnellista elämää en voi enää saada takaisin. Menetin työkyvyttömyyden takia valtavan summan rahaa. Olisi kohtuullista, että yhteiskunta korvaisi ansionmenetykset suomalaisen keskiansiota vastaavalla summalla. En ole laskenut tarkkaa summaa, mutta oletan sen kohoavan reilusti yli miljoonaan euroon. Kyllä, tiedän tasan tarkkaan, ettei tämäkään toive tule ikinä toteutumaan. Ainoa vaihtoehto saada hyvitys yhteiskunnalta olisi kostaa vääryydet yhteiskunnan valtaeliitille julmalla ja epätavallisella tavalla. Paitsi ettei minun tarvitsisi tehdä sitä yksin. Uskon yhteiskunnan romahtavan seuraavan parinkymmenen vuoden sisällä, kun yhteiskunnasta osattomaksi jääneet katkerat ja vihaiset Y-sukupolven miehet pistävät ranttaliksi. War is the Answer !

Vanhojen asioiden muistelu nostaa tukahdutettua raivoa pintaan. Trauma on huomattavasti vakavampi mitä tähän asti on luultu. Trauma on yhteiskunnan syytä ja minä vaadin hyvitystä.

OIKEUTTA KOULUVÄKIVALLAN UHREILLE !

* * * * *

Telkusta tuli dokumentti kouluammuskeluista. Ruutuun marssitettiin toinen toistaan pätevämpiä asiantuntijoita puhumaan läpiä päähänsä. Missä todellisuudessa nuo pukupellet oikein elävät ? Ei ainakaan tässä todellisuudessa. Yle Areena: Voiko kouluampumisia estää ?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis otko sä tosissas että ostaminen on pahempi kuin raiskaus?!?!?! Ensimäistä kertaa luen tätä sun blogias ja tän ku luin ni en yhtään ihmettele että sua kiusataan jos ajatus maailma on tota luokkaa! Ei hyvääpäivää ei tollasta juttua voi sanoa edes vitsillä!!! -raiskauksen uhrin läheinen

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Odotettu reaktio. En minä kaiken feministisen aivopesun jälkeen enää tiedä mikä on pahempaa. Jos minä katson naista, se on raiskaus ! Niin feministit väittävät. En viitsi selitellä enempää. Jospa feministit alkaisivat vihdoin tajuta, kuinka pahaa jälkeä feminismi on tehnyt minunlaisille entisille kilteille pojille. Vaan eivät ne sitä tajua, eivät edes silloin kun Suomi putoaa erään nimeltämainitsemattoman uskonnon syliin ja naisia raiskataan kuten nyt Egyptissä. Syy tulee aina olemaan valkoisessa länsimaisessa heteromiehessä, eli minussa, joka syvästä vihasta huolimatta ei ikinä voisi raiskata naista.

Anonyymi kirjoitti...

Neuvoja on aina helppo antaa, mutta kokeillaan.
Työllistä itsesi ole vaikka bussikuski tai varastomies pääasia että olet vastuussa omasta toimeentulostasi.
Hanki fyysinen harrastus vaikka nyrkkeily tai painonnosto.
Purkaa patoumia ja antaa itseluottamusta ei haittaa vaikka olisit kuinka huono.
Lakkaa kuuntelemasta feministejä ja muita idiootteja, tuntuvat saavan tyydytystä ihmisten tuomitsemisesta ja lyttäämisestä.
Jos Suomalaisnaisille ei kelpaa kunnon mies näytä niille keskisormea ja suuntaa katseesi esimerkiksi aasiaan siellä käy kaupaksi länsimainen mies.
Onnea ja menestystä toivottavasti saat itsesi kuntoon.

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Vaikka olen työtön ja työkyvytön, en ole toimeton. Liika tekeminen kostautuu välittömästi väsymyksenä ja turhautumisena. Avaan työkyvyttömyyttä blogin kuukausittain julkaistujen tekstien määrällä, ks. blogiarkisto sivun oikeassa laidassa. Touko-kesä 2012: projekti alkoi, heinä-elo: tauko, syys-joulu: projekti etenee, tammi-helmi 2013: projekti etenee, maaliskuu: tauko, huhti-elo: projekti etenee ja valmistuu elokuussa, syys-joulu: ei projektia. Kuten arkistosta huomaa, tekstien määrä romahti projektin ollessa päällä. Psykiatrini vaati jatkuvasti, että vähentäisin projektin eteen tekemääni työtä. Ja kyseessä oli vain vähän isompi harrastusjuttu, mitä ei todellakaan voi verrata normaaliin työhön. Normaali työelämä tuhoaisi minut parissa viikossa. Koetan välttää stressiä, koska pelkään seuraavan hermoromahduksen johtavan vakaviin seurauksiin.

Minulla oli fyysinen harrastus. Sekin jäi projektin aiheuttaman väsymyksen takia. Vasta nyt alkaa voimat palautua sen jatkamiseen. Tärkeää on myös harrastuksen miehekkyys. Aseharrastus jäi tauolle projektin takia, mutta tilalle tuli vanha harrastus nuoruudesta: isojen miehekkäiden koneiden rakentelu.

Naisen hakeminen kaukoidästä on seksin ostamistakin pahempi rikos mitä suomalainen mies voi suomalaiselle naiselle tehdä. Voi sitä häpeän määrää, kun suomalaiset kiukkuiset siiderivalaat tuomitsevat aasialaisen seksiorjan ostaneen miehen pedofiiliäkin pahemmaksi hyväksikäyttäjäksi.

Kärjistämättä puhuen, kaukoidästä voisi löytyä elämänkumppani. Esteenä on rahan puute (koneiden ja aseiden harrastaminen vie kaikki rahat) ja suomalaisten naisten lietsoma syvä häpeä. Mutta pienellä säätämisellä asian voisi saada järjestettyä.

Kiitos vinkeistä.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisin kokemus ittellä naisten kanssa vietetystä ajasta on 5 vuoden takaa, kun kauppiksen asuntolassa asui mun naapurihuoneessa eräs nuori nainen. Hän kävi pari kertaa jopa mun kämpällä kylässä. Jossain vaiheessa näytti jopa siltä, että meillä olisi voinut olla toivoa, kunnes sain varmaan vuosisadan pahimman influenssan jälkitauteineen ja jouduin olemaan keväällä 2009 paljon poissa koulusta sen takia. Lopulta meni seuraavaan kesään asti, ennenkuin kokonaan pääsin jälkitautikierteestä eroon. Ja seuraavana syksynä tällä naisella oli jo uusi poikaystävä. Kavereita toki oltiin vielä sen jälkeen, mutta kevään 2011 valmistumisen jälkeen en ole hänestä mitään kuullut.
Nyt 2010-luvun puolella on menty mielestäni jopa huonompaan suuntaan, kun arvot on koventuneet ja naisten kanssa jutteleminen oli 5 vuotta sitten ainakin omalla kohdallani helpompaa kuin nykyään.

Nynny Nyhverö kirjoitti...

Huono tuuri. Mulla on myös kokemusta menetetyistä tilaisuuksista. Voisin kirjoittaa niistä joskus blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Täällä ilmoittautuu blogisi suuri fani :) Halusin kommentoida sinulle jotain järkevää, mutta en oikein keksinyt mitä. Yritän kuitenkin.

Vaikka tekstisi ovat vihaisia ja katkeria, vaikutat pohjimmiltasi älykkäältä ja hyvältä ihmiseltä. On todella surullista, että olet joutunut kohtaamaan niin paljon pahaa elämässäsi. En ole koskaan lukenut mitään näin koskettavia tekstejä, ihan sydäntä raastaa lukea miten paljon olet joutunut kärsimään. :( Olen seurannut blogiasi todella kauan, ja kiintynyt sinuun paljon (mikä kuulostaa hassulta, koska emme ole edes tavanneet :) ) Tiedän, että anonyymi blogikommentti ei merkitse mitään, mutta haluan vain sanoa: minä välitän sinusta. Toivon niin paljon, että pääset vähitellen yli menneisyyden traumoista, ja pystyt olemaan onnellinen.

Paljon tsemppiä blogin kirjoittamiseen! Kirjoitat todella tärkeistä aiheista ja upeita tekstejä!

P.S. Minun on vaikea uskoa, että et voisi löytää kumppania itsellesi. Kaikki naiset eivät ole julmia. Vika ei varmasti ole sinussa, olet vain tavannut vääränlaisia naisia. :(

Nynny Nyhverö kirjoitti...

> anonyymi blogikommentti ei merkitse mitään

Väärin. Kyllä se merkitsee ja se merkitsee paljon. Kiitos.